1. Fierastrau circular Steinhaus, PRO-CS1200, cu o putere de 1200 W

Acest fierastrau circular are un motor de 1200 W, ce urca viteza de turatie la un maxim de 5200 rpm. Este dotat cu un disc capabil sa faca fata unor materiale variate printre care, masa lemnoasa, placi laminate si profile din plastic. Am dat comanda in jur de ora 12, iar a doua zi l-am si primit rapid prin curier direct la poarta. Poate ca am avut eu noroc dar chiar si asa felicit profesionalismul de care au dat dovada livratorii, totul fiind adus conform cu descrierea de pe site.

La prima vedere pare calitativ la pretul pe care il are. Suficienta vaselina la pinioane, vine cu doua discuri de dimensiuni variate, fiind actiionat electric la o priza cu impamantare clasica. Este putin cam zgomotos in timpul functionarii dar nu este asta o problema atat de mare intrucat reuseste sa urmeze cu succes calea de taiere indicata de utilizator. Steinhaus PRO-CS1200 executa o taiere precisa la un unghi de 45 de grade cu o adancime variabila ce poate fi setata de utilizator in intervalul de 37 – 63 mm. 


Fierastrau circular Steinhaus, PRO-CS1200, cu o putere de 1200 W, disc cu diametru de 185mm, o viteza de taiere de 5500RPM, si o adancime maxima de taiere de 63mm



Fierastraul circular electric PRO-CS1200 are o putere de 1200 W, fiind potrivit pentru taierea longitudinala, transversala si de imbinare la colt in lemn masiv, placi aglomerate, material plastic.

In gospogaria ta in cele mai multe cazuri este nevoie de un fierastrau circular care te va ajuta sa tai lemn si nu numai atat la unghiuri perfecte, chiar daca doresti sa tai la 90 de grade cat si la 45.

Pachetul cu care vine insotit fierastraul circular Steinhaus PRO-CS1200 mai include ghidaj paralel, disc de 185x20x1.4 mm cu 24 de dinti si cutia. Fierastraul poate fi completat de o multime de tipuri de discuri care se gasesc separat in comert dar si prelungitoare pentru a faciliza instalarea lui si in alte locuri fara a depinde de alimentarea cu energie .Lungimea cablului de alimentare standard de care el dispune este de 3 m. Greutatea circularului de de 3.8 kg .

In functie de discul de taiere cu acest circular vei putea taia cu usurinta lemn, plastic dar si fier. Acest circular iti va completa setul de unelte de acasa si iti va facilita orice treaba gospodareasca.



Steinhaus este unu din cei mai cunoscuti producatori de unelte si scule pentru casa din tara noastra. In general aceasta marca se adreseaza oamenilor obisnuiti care au nevoie de scule pentru casa , pentru a putea efectua lucrarile in gospodarie dar nu numai. Steinhaus fabrica si produse profesionale destinate expluatarii zilnice. Marca a primit o multime de review-uri pozitive in decursul anilor in care isi comercializeaza produsele pe piata din romania. Brandul are preturi mult mai mici decat concurenta si o calitate decenta .


In concluzie fierastraul circular Steinhaus PRO-CS1200 este unu din cele mai accesibile fierastraie circulare de pe piata cu o putere de 1200W . Acesta vine insot si de un disc de 185x20x1.4 mm cu 24 de dinti dar discuri se comercializeaza pentru acest aparat de la o multime de producatori o multime de modele.

PLUSURI si MUNUSURI ale fierastraului circular Steinhaus PRO-CS1200 :

  • PLUS : pretul fara concurenta- la acest pret de achizitie nu vei gasi nimic care sa rivalizeze cu Steinhaus PRO-CS1200
  • MINUS: Gama HOBBY din care face parte

     2 . A doua oferta propusa este : Fierastrau circular Skil, F0151054AA, 1400 W, 240 V, 5500 RPM


Circular de mana versatil pentru taierea rapida si precisa  Skil 1054 este un puternic fierastrau circular de mana de 1400 W cu un design extrem de usor si o protectie inferioara robusta. Capacitatea sa de taiere de 63 mm asigura o gama larga de posibilitati de taieri mecanice. Pentru a va face o idee, cele mai multe dimensiuni uzuale (ale scandurilor, grinzilor) pot fi prelucrate cu aceasta capacitate. Functia de blocare a axului permite schimbarea rapida a panzei. Acest circular de mana are un maner moale ergonomic care asigura un control optim si confort de lucru. Pentru durabilitate, acest circular de mana este echipat cu rulmenti etanseizati. Rulmentii etanseizati protejeaza ferastraul de praf, crescand durata de viata. Pentru a lucra mai curat, puteti conecta orice aspirator standard la racordul de aspirare integrat. Skil 1054 este furnizat cu doua discuri de ferastrau cu 18 de dinti cu varf de carbura si un ghidaj paralel pentru asistenta la taierea dreapta.    Caracteristici:
  • Motor puternic de 1400 W pentru taierea rapida si precisa la o profunzime de 63 mm la 90°
  • Design extrem de usor cu protectie inferioara din policarbonat
  • Prindere ergonomica si maner moale pentru confort si control optim
  • Rulmenti cu bile cu dubla etansare pentru o durata de viata mare si roti dintate elicoidale pentru putere si zgomot redus